Elk uniek meubelstuk verdient mijn brandstempel, dat wil zeggen dat ik er trots op ben. Eigenlijk moet je het zien als mijn eigen keurmerk wat staat voor originaliteit en kwaliteit.


In een oud huis stond nog een origineel keukenblok van Piet Zwart, deze moest worden uitgebreid met een extra keukenblok in de zelfde stijl met moderne inbouwapparatuur zoals een vaatwasser en koelkast. Verder nog de bovenkasten à la Piet Zwart en de alombekende beukenhouten rekjes boven het werkblad waar ik led-verlichting in heb verwerkt.

Kreeg een leuk filmpje van mijn klant opgestuurd waar ik de keuken letterlijk heb omgetoverd. “Kijk, we zijn er blij mee!”

Dat is leuk, mijn klant staat met haar mooie interieur in de Volkskrantmagazine ‘Binnenkijken’. Mijn keuken komt er ook in voor maar je kan dit project beter bekijken via de volgende link: vincentniekerk.nl/keuken-amsterdam-west/

Eerst waren er 2 gebogen glasplaten die ik nog in de werkplaats had liggen. Deze kwamen goed van pas voor dit keukenontwerp. Om er deurtjes van te maken heb ik een mal gemaakt. Daarna heb ik in drie stappen het hout gebogen verlijmd. Zo heb ik deze deurtjes rond gekregen. Ze sluiten met softclose-scharnieren.

Toen ik onlangs in Frankrijk was kwam ik deze boom tegen. Ik moest wel twee keer kijken want hij is zo goed gecamoufleerd. 😉 Het gaat hier om een heuse Plataan. Dat bedenk je toch niet, de natuur wel!

  

Ik heb een leuk filmpje gemaakt van de functionaliteit van een tafeltje met lade. Hier kun je goed zien dat de ‘regel’ (onderdeel van de constructie) een verborgen lade bevat. Dat wou ik even met jullie delen 🙂

Elke kast bed of tafel verdiend mijn brandstempel, dat wil zeggen dat ik er trots op ben!

Eigenlijk moet je het zien als mijn eigen keurmerk wat staat voor kwaliteit, creativiteit en vakmanschap.

 

Zoek in mijn projecten